7 marzo, 2016 - No Comments!

About Miguel Adrover

El pròxim dimarts dia 15 de març, tindrem l'oportunitat de tancar el primer taller amb una conferència molt interessant, organitzada per FAD Barcelona a Mazda Space: Out of Metrics. La persona encarregada de donar aquesta xerrada serà en Miguel Adrover.

Per al desenvolupament d'aquest primer taller, hem volgut que el tema principal anés relacionat amb la conferència que podrem veure a la finalització: la moda. I a més, s'exposaràn totes les peçes realitzades durant els 4 dies de taller.

En Miguel Adrover, és un dissenyador de moda autodidacta ja que ha realitzat cap formació dins del disseny de moda. De fet, va abandonar l'escola quan tenia 11 anys per dedicar-se al cultiu d'ametlles a una granja familiar. De Mallorca, va marxar a Londres i segurament va ser allà on va contactar amb la seva essència més creativa: una societat multicultural i on sense dubte, es podia expressar qualsevol tipus de missatge.

A principis dels anys 90, va decidir marxar a Nova York, on va començar a reciclar roba, conceptes i idees. Va ser en aquesta etapa on es convertiria en un dels dissenyadors més destacats de l'escena avantguardista neyorkina. És considerat un gran inventor de la moda sostenible, ja que els seus dissenys aporten un missatge social i aperturista.

De les seves creacions més destacades trobem el vestit "Peace World", treballat amb la bandera de la ONU. El que va aconseguir amb aquest, va ser questionar la creació sobre un teixit o peça acabada.

577d3c68e0e265666b9f4478fb2773e0

Ens trobem amb moltes ganes d'escoltar-lo el proper dimarts 15 al Mazda Space, dins del marc de conferències Out of Metrics.

Més info: http://www.fad.cat/outofmetrics/ca/

Published by: collec in Taller Satèl·lit

Leave a Reply

tres × 1 =